SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Vivid Remorse - Down To The Wire (2012)

Vivid Remorse - Down To The Wire
Vivid Remorse logo
España

Down To The Wire

Thrash Metal
Art Gates Records
2012


Temes

1. Biopiracy (The Seed of My Land) 02:50
2. Imaginary Actress 02:27
3. Theory of Fear 03:58
4. Overdosed 03:17
5. Involution 03:36
6. Nobody Answers 02:58
7. Seize the Death 03:17
8. Seven Days of Fire 03:27
9. L'angoixa de L'existència 02:58
10. Stop on Time 02:59
11. The Never Falling Cries 04:07

Formació

Veus: Joel Repiso
Guitarra: Gustavo Revoredo
Baix: Gabriel Malavé
Bateria: Xavier F.Vidal

Crítica

Avui us porto thrash en vena amb la formació barcelonina Vivid Remorse i el seu nou àlbum "Down to the Wire". Bon cd que s'han marcat els barcelonins, amb riffs poderosos i forts capaços de deixar-te més que satisfet a la primera escolta.

Les seves influències són clares des del primer acord, combina el clàssic i melòdic de grups com Metallica o Death Angel, de manera actual de Machine Head i Pantera i la velocitat i enganxada de Slayer i Sepultura.

Tornen després de dos anys del seu àlbum debut "The Seed of Malaise", però amb la mateixa força que els llanço fa ja dos anys. Sens dubte aquest "Down To The Wire" és una clara mostra del que s'està coent al nostre país al costat de bandes com Crisix o els grans Angelus apàtrida.

Sense més comentarem tema a tema com se les gasten els Vivid Remorse:

"Biopiracy (The Seed of My Land)" des del primer acord podem escoltar la força que desprèn la formació barcelonina, guitarres assassines que al costat d'una base rítmica potent diuen d'aquest tema el que podríem anomenar l'essència de Vivid Remorse.

"Imaginary Actress" ha estat l'escollida com a primer single del disc. Tema que em recorda molt a Pantera o als ja esmentats Angelus apàtrida. Tema molt contundent i que segur que ho escoltarem en directe. Cal destacar la gran amplitud de registres del cantant Joel. Molt molt bon tema.

Seguim amb "Theory of Fear", un crit punyent comença la canya continuada, canya que no cessa en tot el disc. Veus més guturals que en les anteriors però que no deixa de ser Vivid Remorse. Velocitat i guitarreo fan d'aquest tema un nou canonada i un dels temes més elaborats.

"Overdosed", tema molt ràpid i amb unes veus i bateries perfectament encaixades. Cançó que et fa moure el coll i que segur en directe provoca més d'un mosh.

A continuació ve la genial "Involution", tema més proper al Death que al thrash que vénen professant en el començament del disc però de preciós tornada, amb veus menys potents però igual d'impressionant.

I arribem a la meitat del disc amb "Nobody Answers", metralladora sonora amb unes guitarres i un bombo eixordador. Cal destacar l'impressionant treball de la bateria en aquest tema, una tècnica i unes línies de bateria exquisites.

"Seize the Death" tema de thrash clàssic dels 80-90s que segur que els més puristes agrairant. Pasatje de baix molt aconseguit i unes veus doblades amb una melodia molt acurada fan d'aquest un gran tema.

Seguim amb "Seven Days of Fire", si hi ha un moment en què els thashers barcelonins aixequin una mica el peu de l'accelerador, és ara. Sacrifiquen velocitat però ho solucionen amb molta intensitat i potència.

Canya catalana és el que ve amb "L'Angoixa de l'existència", cançó amb lletra en català, tema molt directe i ràpid però que demostra que la banda no deixa de sorprendre't a cada tema que passa del disc.

"Stop on Time", penúltim tall de l'àlbum, tema més thrash-metalero i amb diferents sols i canvis de ritme que s'esvaeixen per donar pas a l'últim tema de l'àlbum.

I arribem al final de l'àlbum amb "The Never Falling Cries", tema sense gairebé distorsió i molta acústica on ens donen un respir després de tota la canya del disc, tema molt melòdic i que tanca el disc de forma original i perfecta.

Molt bon disc el qual s'han marcat aquests catalans, han tret a la llum un disc en el qual volen llaurar-se un buit en la dura escena metalera estatal. 11 temes plens de força que no deixés a ningú indiferent.

Toni Nieto
11/04/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.