SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Vogelfrey - 12 Schritte zum Strick (2012)

Vogelfrey - 12 Schritte zum Strick
Vogelfrey
Vogelfrey logo
Alemania

12 Schritte zum Strick

Power Metal
Trollzorn
2012


Temes

1. Intro 00:34
2. 6 Vaganten 04:02
3. Düsterpflicht 04:35
4. Schuld ist nur der Met 04:39
5. Der Tod und das Mädchen 05:43
6. Lindwurm Massaker 04:13
7. Freitod 04:33
8. Sommer 04:38
9. Der Tusch! 03:55
10. Lebenslehre 05:10
11. Flamme bin ich sicherlich 05:23
12. Galgenvogel 04:11

Formació

Veus: Jannik
Chelo: Johanna
Guitarra: Dennis
Baix: Chris
Bateria: Dominik
Violí: Alex

Crítica

Després de dos anys d'haver editat el seu primer disc Wiegenfest, els alemanys Vogelfrey repeteixen amb Trollzorn i ens presenten 12 Schritte Zum Strick, el seu segon treball.

L'essència de Vogelfrey no ha canviat gens ni mica, folk medieval i clàssic entremesclat amb metall i rock, temes festius, molt ballables, divertits, alguns més contundents o fins i tot solemnes es troben després de les 12 pistes de 12 Schritte Zum Strick.

El disc comença molt festiu i desenfrenat amb els seus tres primers temes, 6 Vaganten, Düsterpflicht i Schuld Ist Nur Der MeTM un inici imparable, pur folk medieval, incorporant fragments de temes tradicionals i creant una atmosfera folk que t'animarà a cantar, moure't i aixecar els punys. ¡Temes ideals per escoltar en bona companyia i amb una gerra de cervesa ben freda a la mà!

Amb Der Tod Und Das taquin el disc entra en una fase més lenta i pesada, per moments solemne, a l'estar cantat en alemany no puc assegurar que es tracti d'un disc conceptual, però l'ordre i so dels temes sembla indicar que podria ser-ho .

Lindwurm Massaker és el tema més metalero i pesat del disc, amb unes guitarres força clàssiques i pesades, un doble bombo insaciable i una tornada molt melòdic seria el tema que més s'acosta al Folk Metall, però sempre amb els instruments tradicionals entremesclant i aportant la seva dosi de sentiment.

Després el novè tall Der Tusch entrem en una nova fase, un final molt tragicòmic i desenfrenat alhora que trist i malenconiós, lluny de seguir cap cànon establert, Vogelfrey ens sorprèn amb 4 temes marca de la casa, tradicionals, mitjos temps amb força contundència i uns violins que des d'un segon pla prenen el control total. La festiva Der Tusch!, La lenta i melancòlica però alhora embriagadora Lebenslehre i tanquen el disc, dos temes més metaleros, un tema ple de canvis de ritme Flamme Bin Ich Sichelich i un dels temes més comercial del disc, Galgenvogel, rubricant un final de res, i mai millor dit, perquè aconsegueixen afrontar un penjament de forma bastant festiva.

Un disc només apte per als amants de folk i de la música tradicional, un grup que té els seus orígens com a grup d'ambientació de mercats i fires tradicionals que ja han editat el seu segon disc superant l'anterior.

Sergi Arise "Hell"
23/05/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.