SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Lunar Explosion - Lunar Explosion (2013)

Lunar Explosion - Lunar Explosion
Lunar Explosion
Lunar Explosion logo
Italia

Lunar Explosion

Power Metal
Scarlet Records
2013


Temes

1. Vasa Warship 04:58
2. Karnak 04:52
3. Lunar Explosion 05:35
4. Butterfly Effect 05:55
5. When the Sun No Longer Shines 05:33
6. From Beyond 04:57
7. The Nest of a Swan 06:16
8. Saint George 04:02
9. The King of Judea 06:58

Formació

Veu: Raffaele "Raffo" Smaldone
Guitarra: Mattia Sisca
Guiatrra: Paolo Ferraro
Baix: Sebastiano "Sebo" Zanotto
Bateria: Andrea Grespi

Crítica

Àlbum debut d'aquesta banda italiana que es defineix com una barreja de Power, Progressiu i Metall Neoclàssic, amb influències pròpies de grups de l'escena del Power Metall italià que tan bons moments van donar i donen al gènere de la mà de bandes com Rhapsody of Fire, Labyrinth, i posteriorment Drakkar, Domine, Arthemis, White skull, i un llarg etc, Escena que també ens ha deixat les seves decepcions, perquè difícilment en un ventall que es va fer tan gran pot haver sempre encerts.

En aquest cas ens trobem davant d'un grup que recull el testimoni de manera satisfactòria, sobretot tenint en compte que és el seu primer àlbum. Sorprèn l'absència de teclats per a un grup d'aquest estil, i per mi, no hagués sobrat en algunes parts concretes.

El CD comença sense la típica intro, i directament ens presenta el primer tema, que es diu Vasa Worship i que ens submergeix en el que a grans trets són les característiques que ens anirem trobant : tornada enganxosa, només tècnic, i bon treball vocal.

Per continuar, el segon tema anomenat Karnak, amb melodies àrabs progressives, que sempre agraden tant.

El tercer tema, que es diu com el grup, Lunar Explosion, personalment em fluixeja comparat amb altres del disc. L'entrada amb melodia doblada presagia un molt bon tema i encara la tornada no acaba d'enganxar, quan es tracta del sol, no falla.


El quart tema, Butterfly Effect, és sens dubte un dels meus favorits. En determinats moments recorda Gammaray i bandes d'aquest tall, la única pega d'aquest tema és que potser el sol en aquesta ocasió no té la consistència tècnica d'execució que demandava la composició.

Arribats a aquest moment el CD ens dóna un respir amb el cinquè tema When The Sun No Longer Shines, una balada pròpia de qualsevol grup de Hard Rock amb un bon treball vocal. Una balada consistent que sens dubte farien bé d'incloure en properes publicacions.

El sisè tema, From Beyond, ressalta per les seves influències progressives, al costat de Karnak, és també destacable l'entrada, que recorda Accept. Sens dubte, un dels temes més complets i més aconsellables.

El setè tema, The Nest Of A Swan, destaca per ser un tema ràpid amb un treball interessant a la base rítmica, acompanyada d'uns cors operístics. Un tema dels més llargs del CD on la dificultat pot radicar a portar aquests cors de forma satisfactòria al directe. D'altra banda, un tema complex que no deixa indiferent.

I a hores d'ara el CD ens trobem amb el tema més power de el CD, Saint George, que ens parla de la llegenda de Sant Jordi, que tan bé coneixem. Sens dubte, un altre tema destacable, sobretot pel treball melòdic i en el sol dels guitarres. I per acabar, el tema més llarg del CD, The King of Judea, un altre tema de tall històric com Karnak, amb melodies àrabs i estructura una mica complexa, on destaquen les influències progressives

Personalment, ens trobem davant d'un bon disc de debut que, ajudat pel treball en la barreja de Mattia Stancioiu, ens mostra una banda que no cal perdre de vista. A títol personal m'ha enganxat el sisè tema From Beyond, i aquest pot ser un bon punt de partida per veure les possibilitats de la banda en un futur.

Alf “Krápula”
25/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.