SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Darkness by Oath - Seeds of Desolation (2014)

Darkness by Oath - Seeds of Desolation
Darkness by Oath logo
España

Seeds of Desolation

Melodic Death Metal
Erzsebet Records
2014


Temes

1. Eyes That See in the Dark 04:35
2. The Dull Blow of Death 03:18
3. Gates of Madness 04:22
4. Among the Groans 03:37
5. Screams That Walk with You 04:13
6. The Existence 01:20
7. Immortality´s Dream 04:02
8. The Real Silence 05:06
9. Lunatic´s Smile 03:15
10. Towards the Darkness 04:37
11. From the Land of Hate 02:58
12. Gangsta's Paradise (Coolio cover) 04:06

Formació

Veu: Aritz Navarro
Guitarra: Tristán Iñiguez
Guitarra: Alain Castaño
Baix: Gorka Otero
Bateria: Asier Bilbao

Crítica

Tenim a les nostres mans l'últim treball de Darkness By Oath, un grup del País Basc format el 2002 i que actualment acaba de treure el seu nou disc anomenat "Seeds of Desolation".

"Seeds of Desolation" és un disc de caràcter molt tècnic pel que fa a execució, simplement conté canvis de ritme que faran delícies en els vostres oïdes.

Si entrem a escoltar el disc trobarem temes com "The Dull Blow of Death", tema que no pot ser més bèstia, veus ultratomba, acompanyades de blast beats infernals i riffs aclaparadores.

Seguidament ens trobem amb el següent tema anomenat "Gates of Madness", tema que comença suau en comparació al que se'ns tira a sobre ritmes ràpids barrejats amb ritmes més melòdics, aquí és on veiem l'essència del melodic death metal que executen Darkness by Oath .

Una cosa que a mi em mata està plasmat en el següent tema anomenat "Among the Groans", dit tema comença de forma brutal amb ritmes veloços que donen pas a passatges melòdics i sinistres.

Si anem escoltant el disc trobem altres temes acord amb l'estil com "Immortality s Dream" o "The Real Silence", així com un passatge tot instrumental acompanyat principalment per una guitarra acústica anomenat "The Existence". "Lunatic s Simle" un altre dels temes més xocants del disc amb ritmes ràpids i foscos.

Un últim apunt la gran cover de Gangster 's Paradise de Coolio, un tema que no és del gènere però que en Darkness by Oath saben molt bé com transformar per fer-lo mil vegades més fosc del que és, acompanyat de les veus corals que hi ha al mateix tema original, un tema final per donar punt i final a un àlbum molt notable.

En general és un àlbum que per als amants del melodic death metal és ideal, té el que ha de tenir un àlbum del gènere, amb arranjaments impressionants, compenetració bestial dels instruments sobretot el que més m'agraden són les bateries que acompanyen els grans guturals executats.

Xavi Pascual
31/07/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.