SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Lethal Vice - Thrash Converters (2014)

Lethal Vice - Thrash Converters
Lethal Vice logo
España

Thrash Converters

Thrash Metal
Suspiria Records
2014


Temes

1. Insert Coin 01:42
2. In Greed We Trust 04:52
3. Diplomatic Immunity 05:14
4. Psycho Surgery 04:58
5. NWO 05:32
6. Street Violence 04:50
7. Godless World 05:38
8. Operation Warhouse 05:36
9. Zombies From Outer Space 05:25
10. Lethal Thrashing Madness 05:17

Formació

Veu: Charly
Guitarra: Calo
Guitarra: Alex
Baix: Abel
Bateria: Cheche

Crítica

Lethal Vice, formació viguesa de Thrash metall, acaben de presentar el seu primer disc, Thrash Converters. L'única aproximació als registres que van tenir en el passat és una vella demo del 2008, Here Comes The Reaper, ni més ni menys que sis anys més tard han tornat a reaparèixer.

Lethal Vice ve de la mà del so de la Bay Area, thrash americà old school i ple de ràbia desenfrenada però fet a la península. No descobriré res de nou dient que el thrash nacional està pel que fa a nivell tècnic i composició en primera línia.

Thrash Converters se'ns presenta amb una portada que no deixa cap dubte sobre el que tenim entre mans, il · lustració sense prejudicis i agressiva amb logo afilat ... thrash a les portes! El títol del disc no podia ser més descarat parafrasejant la famosa botiga de segona mà.

Musicalment Thrash Converters és tota una descàrrega de la Bay Area ... thrash descarat i desenfrenat però mantenint aquesta dosi de tècnica i melodia de les grans bandes americanes dels noranta. Amb aquestes premisses i en aquesta dècada per poder gravar el nom de Lethal Vice en la nostra memòria cal anar un pas més enllà, no val amb fer alguna cosa ràpid i porquet, cal combinar bones composicions, dominar les sis cordes i no perdre ni un mica de mala llet punyent i sobre ficant melodia a l'assumpte. I això ho han rubricat sense flaquejar!

Després d'una intro amb tendències al Metallica i Megadeth, "In Greed We Trust" ens fica la primera a la cara, amb unes guitarres tan punyents com afilades sense caure en els típics riffs d'interminables repeticions. "Diplomatic Immunity" és el tema que tot amant del thrash espera trobar, afilat i pesat, tot un Rompecuellos.

Per pesat "Psycho Surgery" que et mantindrà àvid com un rapinyaire entre riffs i una base rítmica potent, un inici que no té res a veure amb la part final ... speed thash brutal ... res a veure l'inici amb el final. "NWO" torna a la càrrega amb un so més old school irreverent. "Street Violence" accelera de nou els pistons cremant gasolina d'alt octanage, unes guitarres que embriaguen a qualsevol ... del millor del disc.

"Godless World" sembla que vol relaxar la dosi d'eufòria ... però ... i una banya! Només una intro de respir per tornar a la càrrega, un tema una mica més clàssic, però no menys intens com "Operation Warehouse" que té un gust de Metallica que tira enrere. "Zombies From Outer Space" manté el nivell per acabar amb "Lethal thrashing Madness", potser i només potser el meu tema preferit. Instrumental ... però és que ni falta que fan les veus, que estan molt bé, Charly fa un bon paper amb veus netes agudes amb molta força i força. Però és que és un gran tema!

Lethal Vice se sumen a la llarga llista de bandes thrash nacionals que estan respectant el panorama nacional, vegeu Crisix, Angelus Apatrida, Aggression, Exodia, Reek ... un disc que no pot passar per alt cap thrasher.

Sergi Arise "Hell"
17/09/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.