SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Thornbridge - What Will Prevail (2016)

Thornbridge - What Will Prevail
Thornbridge logo
Alemania

What Will Prevail

Power Metal
Massacre Records
2016


Temes

1. Intro
2. Blow Up The Gates Of Hell
3. The Dragon’s Reborn
4. What Will Prevail
5. Coachman’s Curse
6. Symphony Of The Battlefield
7. Eternal Life
8. Neverwinter Nights
9. Under The Ice
10. Tower Of Lies
11. Galley Of Horror

Formació

Veu i guitarra: Jörg “Mo” Naneder
Guitarra: Patrick “Pat” Rogalski
Baix: Patrick “Burghi” Burghard
Bateria: Maximilian “Lucky” Glück

Crítica

En les meves mans la nova promesa del metall alemany amb producció d'una altra de les promeses emergents en aquest tipus de metall, Sebastian Seeb Leverman, cantant i guitarrista dels coneguts Ordre Ogan. I com és d'esperar l'estil d'aquesta gent s'assembla bastant als anteriorment citats, un power metall melòdic amb cors a dojo, i que és palpable al llarg dels deu temes més intro dels que es compon aquest "What Will Prevail ".

Començament enumerant el que dóna de si aquest compacte: comença la descàrrega després d'una intro orquestral amb el tema "Blow Up The Gates Of Hell", un cop de pilota en tota regla en què es troben totes les característiques d'aquest estil: força, velocitat, dobles harmonies de guitarra i la seva major senyal d'identitat uns melòdics i enganxosos cors. Rodos aquests elements es compleixen rigorosament en aquest tall.

La cosa comença molt bé, continuem la nostra odissea auditiva amb "The Dragon's Reborn" que continua totalment el que s'ha dit, potent i alhora ultra melòdica, amb unes melodies de guitarra collonudes i donant gran importància a la seva hímnica part central amb un treball coral tremend. Com em recorden els antics Blind Guardian!

La cançó títulada "What Will Prevail" comença més pesada i entretallada per continuar amb un riff proper al thrash metall però és un miratge, ja que de seguida torna aquest estil èpic i ultra enganxós que em torna a recordar als anteriorment esmentats. Amb un altre tornada sublim i aquestes estrofes recarregades de cors de B.G. I per descomptat les dobles melodies de guitarra que acompanyen de forma excel·lent a la precisa base rítmica que lidera la composició.

Aquesta gent no dóna treva i ens tornen a sorprendre a "Coachman's Cursi", un altre tema que ens recordarà a l'època daurada del power de finals dels noranta on la seva inspirada i enganxosa part instrumental donarà peu a una altra part central coreable a més no poder.

El so d'una batalla ens envolta en "Symphony of the Battlefield" que curiosament em recorda a Manowar tant en els cors com en el desenvolupament de la mateixa, conformant un curt interludi que ens porta al seu següent tall titulat "Eternal Life": Una altra peça realment enganxosa on com a la resta de talls les guitarres manen, tant rítmicament com en qüestió de melodies i harmonies, sent extremadament enganxoses. Com m'agrada el treball realitzat amb els cors, d'excel·lent al llarg i ample de tot el disc!

El vuitè tall titulat "Neverwinter Nights" comença amb unes acústiques amb cert aire medieval donant pas a unes canyeres guitarres que adornen de nou uns cors èpics seguint amb un encertat pre tornada i una tornada que sense ser dolent els tenen molt millors. De moment la que menys m'ha agradat, això si la part final és 'brutal!

A "Under The Ice" ens trobem amb una altra peça a tota pastilla amb unes guitarres aclaparadores i on de nou em trobo amb ressons dels Blind Guardian més èpics i hímnicos en una altra joia de cançó que segur és fixa per als seus directes, ¡tremenda seva part central!

Per tancar aquest magnífic CD ens trobem amb "Tower of Lies"; presa inici al Running Wild, 'tros de guitarres! amb una base rítmica que no fa presoners i amb el seu cantant canviant la veu d'un to i més agut a un altre més greu i agressiu però sense ser gutural, mare meva això és una tornada èpic, gloriós, monumental i tremendament enganxós! No t'ho podràs treure del cap, si ja els altres talls m'han encantat, aquest és gloriós!

No vull que acabi el meu viatge a un dels estils que més m'agraden dins del metall i gran causant que segueixi en el meu cor i el porti a la sang, però desgraciadament els cinquanta minuts dels que es compon aquesta obra arriben a la seva fi d'una forma arto brillant amb la seva cort final anomenat "Gallery of Horror", on es condensen totes les virtuts ja indicades en paràgrafs anteriors, aconseguint una altra de les millors del plàstic, amb un altre tornada aclaparador i on les inspirades guitarres brillen amb força al llarg de tot el tema, tancant amb fermall d'or un dels CD de power que més m'han agradat aquest any; de veritat que m'encanta veure com segueixen sortint bandes d'aquest tipus de metall que malgrat alguns detractors, encara té molt a dir i sobretot amb aquesta qualitat.

Si t'agraden Blind Guardian, Freedom Call, en el vessant més heavy, o Wisdom, per a mi, compra obligada ....... Va a per ell ¡insensat!

Bruno Molina
25/04/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.