SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Krisiun - The Great Execution (2011)

Krisiun - The Great Execution
Krisiun
Krisiun logo
Brasil

The Great Execution

Death Metal
Century Media
2011


Temes

1. The Will to Potency 06:23
2. Blood of Lions 05:06
3. The Great Execution 05:18
4. Descending Abomination 05:45
5. The Extremist 05:57
6. The Sword of Orion 07:59
7. Violentia Gladiatore 05:37
8. Rise and Confront 05:13
9. Extinção em Massa 06:01
10. Shadows of Betrayal 08:38

Formació

Veus i baix: Alexandre Kolesne Camargo
Guitarra: Moises Kolesne Camargo
Bateria: Maximiliano Kolesne Camargo

Crítica

La banda brasilera Krisiun tornen a ser actualitat, després de la sortida al mercat del seu nou treball. The Great Execution suposa el vuitè àlbum d'aquesta magnífica banda. Krisiun, (formats per tres germans; Alex Camargo (Veu & Baix), Max Kolesne (Bateria) i Moyses Kolesne (Guitarres) (Alex utilitza el cognom patern), practiquen un Death Metall de molta qualitat. Des de la seva formació en 1990, el seu creixement a estat notori, col · locant al cim d'aquest gènere. Compten amb magnífics àlbums, plens de qualitat. The Great Execution no suposa una excepció. El disc és el més llarg que ha gravat la banda fins avui. En poc més d'una hora, Krisiun demostren com construir un àlbum de Death Metal variat, trencant motlles o tòpics d'aquest estil. Com dic, han gravat els temes més llargs de la seva carrera. I el que podria fer pensar en un disc lineal i / o repetitiu, deixa pas a un àlbum ple de matisos, de centenars de riffs, d'estructures allunyades de l'arquitectura Death, que s'acoblen a la perfecció dins de la globalitat de l'obra.

Tot això és recollit per la producció, que aconsegueix fer del so de la banda una autèntica meravella. Dins de la potència del so (lògic en una banda Death) es barregen sons una mica "mes melòdics" sobretot en els puntejos de les guitarres (doblades al disc, és clar), aportant al conjunt aquests matisos que abans comentava.

Pel que fa als temes ja que en; The Extremist tenim una bona mostra d'aquests matisos. Tema atrevit. The Will to Potency, un tema mes clàssic i directe. Shadows of Betrayal, el tema mes extens; molta varietat per a un dels millors temes del disc. Un altre dels millors és Blood of Lions; magnífics riffs i molta força. Extinçao a Massa (òbviament cantat en portuguès) és un tema mes grindcore, molt veloç.

En resum, bon disc d'una de les millors bandes dins del Death Metall en el panorama actual. Disc nou i atrevit. On els brasilers mostren una mes que acceptable evolució. Album molt treballat, on malgrat tenir temes extensos, en cap moment resulta excessivament lineal (tenint en compte l'estil). Una producció moderna i avantguardista, que ensenya com ha de sonar un grup Death en 2011.

Devilsoldier
25/09/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.