SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Machinae Supremacy - Rise of a Digital Nation (2012)

Machinae Supremacy - Rise of a Digital Nation
Machinae Supremacy
Machinae Supremacy logo
Suecia

Rise of a Digital Nation

Power Metal
Spinefarm Records
2012


Temes

1. All of My Angels 04:54
2. Laser Speed Force 04:07
3. Transgenic 04:09
4. Rise of a Digital Nation 04:07
5. Pieces 04:16
6. Cyber Warfare 01:26
7. Republic of Gamers 04:14
8. Battlecry 04:16
9. 99 05:26
10. Hero 05:24

Formació

Veus: Robert Stjarnstrom
Guitarra: Jonas Rörling
Guitarra: Tomi Louma
Baix: Andreas Gerdin
Bateria: Niklas Karvonen

Crítica

Aquí està per fi, el nou disc dels Suecs Machinae Supremacy. Aquest és un grup difícil de catalogar. Potser, metall modern, un metall fresc i ple d'elements que encara que se li pugui catalogar de vegades d'una mica més comercial, si cal reconèixer que fan una música completament diferent al que se sol escoltar.

Machinae Supremacy va deixar el llistó molt alt amb aquell ja llunyà "A View From The End Of The World" (2010) un disc que deixava les coses clares sobre el que aquest grup vol donar, música jove, alegre, sense tenir a l'hora d'arriscar i barrejar altres tendències musicals.

I per descomptat, la seva marca personal, tots els elements de teclats 8-bitde sons de videojocs "Old School" (el SID metall que ells mateixos s'anomenen). Jo ho sento molt, amb tot el meu respecte a tots els videojocs de tantíssima qualitat que es fan ara, però pocs tenen la qualitat a nivell de composició musical que tenien els jocs de la nostra infància.

Tornant al LP, aquest "Riseof A Digital Nation" és tot un discazo, en el qual demostren que tenen una qualitat increïble, i on trobem una millora pel que fa a les línies vocals, estant més cuidades i elaborades. Em sembla que el disc en conjunt és una meravella, no hi ha tema que sobri en aquest LP Fent fins i tot una mica curt.

Comencen amb "Allof mi Angels", un tema típic Ma seva (no per això sona repetit), ple de guitarres afilades, amb uns teclats alegres i amb aquest so videojueguil que tant ens farà moure les melenes en els concerts. Igual que "Republic of Gamers" amb una secció de solos teclat / guitarra de aupa, sense virtuosismes exagerats, però que faran la delícia de tot fan metalero.

"Laser Speed Force" és un dels millors temes del disc. Ràpida, directa i amb una de les millors línies vocals que ha tingut aquest grup. És genial com poden canviar el ritme i portar-nos a una tornada súper èpic i m'atreviria a dir que emotiu. Un gran tema.

"99" i "Transgenic" són talls més pausats, encara que no per això perden qualitat i força, omplint de emotivitat el disc.

Un altre tema increïble és "Pieces", que té parts més poperes, amb uns teclats d'infart i una tornada que segur que serà corejat sense parar en directe.

Però quan dic que aquest grup no es talla ni un pèl a l'hora de ficar estils musicals diferents, és per alguna cosa. Al tall "Battlecry", un tema ple de potència i guitarra a tort ia dret, ens sorprenen amb una part parlada en japonès i una mica de dubstep.

I si em deixo pel final "Riseof digital nation" i "Hero" és perquè s'han convertit en els meus temes preferits, temes que tenen unes bateries contundents, tornades bailones i metaleros alhora. Amb uns sols heavy s 100%, sense deixar de banda mai la seva marca de la casa amb sons de videojocs que ens faran recordar aquelles tardes jugant a la Nes o la Super Nintendo.

En fi, que m'emociono, (snif snif) un disc ple de riffs emotius i metaleros, sons moderns i actuals, tot això barrejat amb aquest so 8-bit que personalment, m'alucina. Assenyalar que acaben d'anunciar a Tomi Louma com nou membre de la banda unint Jonas Rörling a les guitarres, deixant a Robert la funció de veu, no de guitarra / veu com feia anteriorment. Segur que així podrà esprémer al màxim en directe.

Un disc recomanat sense cap dubte. No us ho perdeu!

Víctor Yuri
18/12/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.