SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Spectral - Gateway To Death (2012)

Spectral - Gateway To Death
Spectral
Spectral logo
Alemania

Gateway To Death

Black / Thrash Metal
CCP Records
2012


Temes

1. Intro
2. Lord Of Fire
3. Tank Attack
4. Forces Of Evil
5. Gateway To Death
6. Into Oblivion
7. Dark Traveller
8. Death Of A King
9. Curse Of The Black Sea
10. Mountain Of Madness

Formació

Veus: Marco “Vidar” Ewertz
Guitarra: German “Teutonlord” Wollwert
Guitarra: Mario “Aggressor” Meinen
Baix: Florian „Exkrementor“ Thome
Bateria: Meik „Destructor“ Meiers
Teclats: Andreas “Gabbelz” Göbels

Crítica

CCP Records ha llançat aquest mes de març el cinquè disc d'Spectral, una banda alemanya amb res menys que 17 anys d'història, formada en 1995 i amb el seu primer cd editat el 2001.

Spectral es poden classificar com death metall melòdic, però cenyir-nos només a aquesta etiqueta seria passar per alt el gran treball que fan per semblar una barreja de diferents estils, com el black, thrash, folk, paguen i fins i tot power. Gateway To Death és un disc molt versàtil i variat, no sona lineal com succeeix en moltes bandes de death melòdic, han sabut enriquir les seves composicions amb influències de diversos estils prou perquè sense deixar de sonar extrems no sonin repetitius.

El treball vocal mereix una menció especial ja que els guturals no són l'única forma vocal present a Gateway To Death, esquinçats profunds i foscos es compatibilitzen amb els guturals donant major expressivitat a les veus. Els riffs de guitarra van des de moments black, death arribant a endinsar-se al thrash (Tank Attack) i power (Mountain Of Madness). Els teclats no prenen protagonisme a les guitarres, conservant un so agressiu i potent però li donen en gran part aquest punt de paguen o viking amb una dosi d'èpica.

Els temes més destacats serien Lord Of Fire, tema que després de la intro obre l'àlbum, canvis de ritmes, riffs foscos i death, un tema agressiu i melòdic amb uns teclats força presents, death melòdic, viking. Forces Of Evil, que després d'una divertida introducció, trobem un dels temes més foscos del disc, ritmes més pesats i contundents, on Marc fa un bon treball vocal. Igual que Death Of A King, un altre tema més lent i malenconiós amb veus esquinçades i foscor que poc tenen a veure amb la resta de talls com Into Oblivion o Mountain Of Madness per esmentar alguns, temes ràpids i veloços, ¡trencadors de coll!

Gateway To Death, un disc d'una banda que a paesar de tenir cinc discos a l'esquena no s'ha deixat conèixer massa, però que hauríem donar-los una oportunitat, death metal melòdic ben fet i amb moltes influències diferents. Un altre grup per prendre nota i anar seguint.

Sergi Arise "Hell"
30/03/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.