SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Trick or Treat - Tin Soldiers (2010)

Trick or Treat - Tin Soldiers
Trick or Treat logo
Italia

Tin Soldiers

Power Metal
Valery Records
2010


Temes

1. A Night in the Toyshop 01:25
2. Paper Dragon 04:51
4. Take Your Chance 05:14
3. Freedom 04:46
4. Hello Moon 04:49
5. Elevator to the Sky 04:24
6. Loser Song 04:51
7. Tears Against Your Smile 04:26
8. Final Destination 04:58
9. Tin Soldiers Part I 02:37
10. Tin Soldiers Part II 05:30

Formació

Veus: Alessandro Conti
Guitarras: Luca Cabri
Guitarras: Guido Benedetti
Baix: Leone Villani Conte
Bateria: Nicola Tomei

Crítica

L'altre dia vaig veure en directe als italians Secret Sphere, i per malaltia, portaven un cantant "suplent": Alessandro Conti. Va fer una actuació sublim, i investigant vaig descobrir que es tractava del vocalista de la banda italiana Trick or Treat.

Així doncs, em vaig fer amb aquest Tin Soldiers del 2009. El primer que crida l'atenció del disc, és que sona divertit i fresc. Inspira festa i alegria, i convida a somriure.

Després d'una intro sona Paper Dragon, que recorda indubtablement als Helloween dels Keepers i el tot més sorprenent, el timbre de veu d'Alessandro és molt semblant al de Michael Kiske, no és casualitat doncs, que Trick or Treat naixés com una banda de tribut a Helloween.

Les sorpreses segueixen, doncs en el següent tall, Take Your Chance, compten amb la col · laboració del mestre italià, l'ex-Vision Divine i actualment en Killing Touch, Michelle Luppi. Una de les millors veus d'Itàlia. Gran mig temps.

Per acabar de cridar l'atenció, compten amb la col · laboració del "original". Michael Kiske apareix en dos temes, Hello Moon i Tears Against Your Smile. Un mig temps lent i una balada pròpiament, desmarcant-se del metall ràpid i melòdic que el va elevar a la cúspide. En qualsevol cas sempre és una plaer tornar a escoltar la veu de M.Kiske, cantant metall!

Destacar també Tin Soldiers, tema que dóna nom al disc, dividit en una primera part, instrumental a manera d'introducció i una segona part, on la banda mostra la seva qualitat, tant interpretativa, com compositiva.

Un disc, en definitiva, amb un estil clar i definit seguint els patrons originals dels alemanys però donant nous aires i frescor a un estil que va triomfar fa ja bastants anys, sense que en cap cas s'arribi a fer ni pesat ni repetitiu i aconsegueixen que soni actual.

Finalment, com a curiositat, comentar el nom de la banda, que és un gest de complicitat a Helloween, ja que és costum en Halloween que els nens surtin al carrer amb carabasses trucant a la porta de les cases, al crit de trick or treat (tracte o entremaliadura), sent el tracte, els caramels.

Víc Salda
13/04/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.