SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Deathember Flower - Architect (2013)

Deathember Flower - Architect
Deathember Flower logo
Ucrania

Architect

Melodic Death Metal
Metal Scrap
2013


Temes

1. My True Face 05:49
2. Architect 04:24
3. Insidious 05:04
4. Chaos Theory 04:21
5. Nano 03:29
6. See No Future 04:23
7. Russian Roulette 05:10
8. The End of Everything 03:53
9. A New Era 04:33

Formació

Veu: Kristina Makovskaya
Guitarra: Valentin Pribylsky
Guitarra: Andrey Zibarev
Baix: Alexey Kovalev
Bateria: Vitaliy Ivanyuk

Crítica

Des Ucraïna ens arriben Deathember Flower que acaben d'editar el seu primer disc aquest any a través de Metall Scrap Records sota el títol de Architect.

El que ens trobem és un molt bon treball de death melòdic amb tocs metalcore amb veu femenina, cosa que ja és molt habitual, però segueix captivant a molts oients, entre els quals m'incloc. De tots és sabut que amb el mateix so una banda de death liderada per una veu femenina escala abans que una tradicional, per dir-ho d' alguna manera. El mercat és el que és... i funciona així.

Ara hauria de fer la típica comparació amb Arch Enemy ? Ara seriosament, poc tenen en comú a part de compartir el mateix estil. Un estil tan ampli com és el death melòdic. Deathember Flower basen el seu so en el contrast de ritmes death amb guitarres treballades i amb certa tècnica, que surten de la línia més fosca i trallera i li aporten un aire més modern i actual, d'aquí els tints metalcore, sense ser massa extrems, però són palpables en cada tema.

La veu de Kristina compleix les expectatives, no, no faré la comparació que esteu esperant... seus guturals sonen francament bé tot i que en molts temes semblin de vegades murmuris extrems més que una potent veu, però em reitero, compleix perfectament. Cal destacar que la seva veu no es limita als guturals, s s'encarrega també dels esquinçats i veus netes. Esquinçats enormes a " Insidious " en què la seva veu li dóna profunditat al tema.

Podem destacar temes com l'anteriorment esmentat " Insidious " una mica menys extrem, però molt enganxós, un dels meus preferits. El disc arrenca entre murmuris amb "My True Face", amb un bon riff de guitarra, un tema que cavalga entre la contundència i la melodia fruit de les guitarres, que li donen un toc atmosfèric costat dels murmuris i guturals.

" Architect ", tema que dóna títol al disc, un tema que de nou torna a jugar amb els guturals amb força reverberació però amb un ritme molt més intens amb tocs progressius. " Chos Theory " manté el nivell d'intensitat amb un gran treball de guitarres, m'encanten els grups així que dibuixen melodies contínues amb les guitarres sense deixar-se portar per bases avorrides, sens dubte, del millor del disc.

A " Nano " després d'un inici amb guturals, les veus es tornen netes, no transmeten tanta ràbia, però no desentonen. El tema prossegueix alternant les dues veus sobre una base una mica més sòbria que en altres temes. " See No Future " arrenca amb una bona intro, contundent i melòdica. En la tornada tornen les veus netes doblegades per laments. " Russian Roulette " segueixen amb veus netes, es em fan una mica pesades... el gutural potser hauria quallat més, no es... però musicalment, un gran tema. Intens amb canvis de ritme, molt interessant.

" The End of Everything", amb una base rítmica aclaparadora per sota de les guitarres. Dues veus, netes i guturals alternant-se en els versos i una tornada melòdic, és un tema, com a poc atractiu, tot i que les veus netes són una mica planes. El disc es tanca amb "A New Era" un tall instrumental, bastant treballat a on donen curs a les guitarres per la seva lucidesa, una mica desubicat i gens extrem, però que és una mena de " divertimento ".

Una nova mostra del globalitzat que està el metall, que surten grans bandes que et poden cridar l' atenció tant al costat de casa teva de la mà d'aquells nanos que són del teu barri com a milers de quilòmetres. Tantes bandes que s'han de tenir en compte que moltes d'elles passen desapercebudes, esperem que no sigui el cas de Deathember Flower amb el seu Architect, un disc que mereix una escolta si ets amant del death melòdic.

Sergi Arise "Hell"
24/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.