SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

4Arm - Submission for Liberty (2012)

4Arm - Submission for Liberty
4Arm logo
Australia

Submission for Liberty

Thrash Metal
Rising Records
2012


Temes

1. Sinn Macht Frei 01:22
2. While I Lie Awake 07:32
3. Raise a Fist 04:27
4. Submission for Liberty 05:14
5. The Oppressed 04:10
6. I Will Not Bow 05:53
7. Taken Down 04:19
8. My Father's Eyes 05:03
9. The Warning 04:08
10. Blood of Martyrs 07:02

Formació

Veu, guitarra: Danny Tomb
Guitarra: Johnny Glovasa
Baix: Andy Hinterreiter
Bateria: Michael Vafiotis

Crítica

Navegant per aquí i per allà veus molts discos i bandes, algunes interessants, altres no tant. Realment m'apassiona fer això, més que una banda em faci arribar un disc, prefereixo la llibertat de perdrem a la xarxa i escoltar i escoltar fins trobar alguna cosa que m'enganxi. Això si que és una escolta sincera i sense prejudicis. Més encara si són bandes desconegudes. En aquest cas va caure en les meves oïdes un grup thrasher d'Austràlia, país que no destaca per estar a la primera línia del metall.

4Arm és una banda totalment desconeguda, i sorpresa, és el seu tercer treball. Pel que he llegit abans sonaven més groobes, no, l'únic que puc afrimar és que Submission For Liberty, sona a thrash de la vella escola i es deixa escoltar molt i molt bé.

Un thrash directe i sense adorns, guitarres afilades amb uns riifs directes a la vena. Saps aquest so porc i cru ? Doncs l'han clavat. Veus cridaneres amb aire esquinçat que combinen perfectament. Però no estem davant velocitat i ritmes contundents, els tempos són controlats, ràpids però sense arribar als desorbitat. tupa tupa tupa doble bombo... tupa tupa tupa tupa... 100% tharsh.

" While A Lie Awake " és un bon exemple, les cames i el cap es descontrolen, no pots evitar seguir la música. No et deixa impassible. Combinant riffs afilats amb melodies ben estructurades, sense deixar-se portar únicament per la fúria i cruesa de l'estil. " Rise A Fist " però és més directa i descarada, marcant molt bé les pautes amb les veus i unes guitarres addictives. " Submission For Liberty " segueix la pauta, però " The Oppressed " té més contundència restant velocitat, contrastant més les veus, sona una mica americanitzat. " Taken Down " si com diuen abans tot sonava una mica més groobe, té una essència més pesada. Entre d'altres temes interessants aquesta l'últim " Blood Of Martyrs " que demostra un altre canvi en estil sona molt més profund, un rotllo més... black album, amb essència però passat per un filtre atenuat, on tot sona més contundent però perd força.

En disc afilat i ple de riffs crus i penetrants, pur thrash amb algun tema que surt transversalment de la línia general del disc, deixant una mica confós. Bé pels canvis però massa dràstics de vegades. En qualsevol cas, si t'agrada el thrash t'agradaran 4Arm !

Sergi Arise "Hell"
16/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.