SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

I Spit Ashes - Inhaling Blackness (2012)

I Spit Ashes - Inhaling Blackness
I Spit Ashes logo
Alemania

Inhaling Blackness

Melodic Death Metal
Massacre Records
2012


Temes

1. N.D.X. 01:19
2. Missper 04:24
3. Cracks in the Mirror 03:14
4. Eclipse 03:12
5. Crossing the Borderline 03:28
6. One Star Per Tear 03:12
7. Error Concept I 03:36
8. Towards the Sun 04:43
9. My Ulysses 05:11
10. When Daylight Dies 02:43
11. Moonray Guidance 05:23

Formació

Veus: Benedikt Rathsmann
Guitarra: Emanuel Seis
Guitarra: Bernhard Lindner
Baix: Benjamin Müller
Bateria: Daniel Lammich

Crítica

I Split Ashes han llançat a l'agost el seu primer disc Inhaling Blacknedd ... Reflecting Light de la mà del segell Massacre Records. El títol ja és tota una declaració d'intencions del que podem esperar d'ell. Llum i foscor, melodia i cruesa. En efecte, una nova banda de death melòdic.

El death melòdic és un d'aquests estils que alberguen a infinitat de bandes molt dispars que s'amunteguen sota aquesta etiqueta com si estiguessin en una terra de ningú, desterrats pels més extrems com massa suaus i plens de melodies insulses i mal vistos pels més clàssics i amants de les veus netes, entonant a l'uníson "si no fos per les veus ...". És una etiqueta contenidor d'una immensa terra de ningú. I aquí és on també ficaria a I Split Ashes amb el seu Inhaling Blackness – Reflecting Light.

L'oferta musical que ens ofereix aquest quintet alemany és d'un metall agressiu i contundent entremesclat amb guitarres treballades amb riffs acompanyats per uns teclats que sense arribar a ser massa embafadors, si que són omnipresents, de vegades massa. Una oferta que malgrat no presentar cap novetat si que s'ha fet sabent molt bé que resultat es pretenia obtenir. El so resultant és un death melòdic que juga amb moments de metalcore i fins i tot industrials amb els teclats i ritmes pesats.

Les veus estan bastant treballades, Benedikt Rathsmann amb un bon registre gutural és capaç de jugar amb la seva veu, abastant des guturals molt lleugers fins a nivells més foscos i sobretot sembla sentir-se molt a gust en els moments més agressius i contundents.

Un detall que m'ha sorprès és el variat dels temes, tot i seguir un mateix patró general, els temes no són tots iguals, arribant fins i tot a ser bastant dispars alguns d'ells ... el disc comença amb "Missper", un tema contundent amb parts electròniques que pausan a les guitarres, massa, però que produeixen un efecte molt contundent, "Error Concept I" o "Towards The Sun" estan en la mateixa ona. "Eclipse" i el single del disc "Crossing The Borderline" són dels millors talls, temes directes i sense tantes "modernitats" pur death metall. Fins aquí tot normal, però enmig del disc ens trobem un tall instrumental molt ... còsmic ... que encara no sé com assimilar. I també ens trobem una balada, "My Ulysses", un tema lent amb una veu neta molt Doom que alterna amb guturals .. un tema interessant, però que de nou et descol • loca.

El disc està mesclat i masteritzat a Kohlekeller Studio per Kristian "Köhle" Kohlmannslehner (Benighted, Powerwolf, Cripper, Six Reasons to Kill, Crematory) i l'artwork per Jan Yrlund / Darkgrove Design (ua Apocalyptica, Manowar, Legion Of The Damned, Korpiklaani , Impaled Nazarene, Stratovarius).

I Split Ashes, una banda que juga a tocar moltes tecles alhora, i moltes d'elles les toca encertadament, tenint els millors moments amb els talls més death melòdics, amb bons arranjaments i veus amb tornades que se't claven al cap, però que en intentar entrar en dimensions més electròniques o modernes, pot arribar a flaquejar.

Sergi Arise "Hell"
26/11/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.