SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Delain - The Human Contradiction (2014)

Delain - The Human Contradiction
Delain logo
Holanda

The Human Contradiction

Symphonic Metal
Napalm Records
2014


Temes

1. Here Come the Vultures 06:05
2. Your Body Is a Battleground 03:50
3. Stardust 03:57
4. My Masquerade 03:43
5. Tell Me, Mechanist 04:52
6. Sing to Me 05:09
7. Army of Dolls 04:57
8. Lullaby 04:56
9. The Tragedy of the Commons 04:31

Formació

Veu: Charlotte Wessels
Guitarra: Timo Somers
Teclats: Martijn Westerholt
Baix: Otto Schimmelpenninck van der Oije
Bateria: Sander Zoer

Crítica

Delain acaben d'editar el seu quart treball, The Human Contradiction, dos anys més tard que el seu anterior disc We Are The Others que no em va acabar d'agradar deixant un mal gust de boca.

Porto seguint Delain des del seu primer disc i vaig tenir l'oportunitat de veure'ls acompanyant Sonatta Arctica a Barcelona. Es van convertir en una banda, que sense estar en el meu top 10, si és una de les meves favorites.

Com deia, We Are The Others em va deixar molt fred, sí que té algun tema bo, però majoritàriament flaquegen. Em va decebre bastant.

I arriba la por, sí, por. Cada vegada m'angoixa més el escoltar el nou disc de les meves bandes favorites. Por a la decepció que no compleixin els meus expectatovas i treguin alguna cosa mediocre quan haurien de ser discazos o com a mínim bons discos.

En aquesta ocasió Delain, malgrat els meus temors, s'han superat. Han fet un disc ple de tot allò que els destaca. Una Charlotte enorme, centre de tot l'univers Delain on realitza un gran treball vocal, des de registres melòdics fins metalero plens de força.

Ha tornat amb The Human Contradiction uns Delain contundents, enganxosos, directes, melòdics i aquest cop, més foscos amb uns teclats que més que mai et envolten creant atmosferes que no s'havien vist en els treballs anteriors.

Tampoc ens passem de frenada, els holandesos no són una banda que se'ls conegui per els seus detalls tècnics ni virtuosismes, tot al seu nivell, que a nivell individual és altíssim, la banda no busca això, ni li cal.

És una banda per a passar una bona estona escoltant música de tall gòtic i melòdic. Això ho broden.

Pel que fa als temes, el disc obre amb l'espectacular Charlotte a "Here Comes The Vultures" un tema molt teatral amb canvis constants basat en els malsons de la pròpia cantant. Sabent això, el tema guanya molt més, del millor del disc.

El llistó segueix molt alt amb la col · laboració de Marc Hietala de Nightwish a les veus en "Your Body Is A Battleground". Bon contrast vocal i contundència a boca de canó.

Temes com "Stardust", "My Masquerade" o "Tell Me, Mechanist" són també temes que tenen la marca Delain, temes directes, fàcils de seguir i de gaudir.

Els Delain més foscos apareixen a "Lullaby" i "The Tragedy of the Commons" grandiosos temes amb tints foscos i certa èpica. De nou estem davant d'uns talls que entren a disputar-se els millors talls del disc.

The Human Contradiction és una gran notcia per als seguidors de Delain i del metall en general. A gaudir-lo.

Sergi Arise "Hell"
30/06/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.