SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Vandenberg's MoonKings - MoonKings (2014)

Vandenberg's MoonKings - MoonKings
Vandenberg's MoonKings logo
Holanda

MoonKings

Hard Rock
Mascot Records
2014


Temes

1. Lust And Lies
2. Close To You
3. Good Thing
4. Breathing
5. Steal Away
6. Line Of Fire
7. Out Of Reach
8. Feel It
9. Leave This Town
10. One Step Behind
11. Leeches
12. Nothing Touches
13. Sailing Ships

Formació

Veu: Jan Hoving
Guitarra: Adrian Vandenberg
Baix: Sem Christoffel
Bateria: Mart Nijen Es

Crítica

La banda debutava per primera vegada al febrer de 2014 amb el seu primer treball d'estudi de títol homònim, " MoonKings ". L'ex - Whitesnake, Adrian Vandenberg, ens delecta amb Hoving, Christoffel i Nijen És, amb una barreja addictiva d'Alter Bridge, Whitesnake, G'n'R, Black Stone Cherry, Buckcherry i els bons anys de The Black Crowes i Purple.

Tretze temes de bon rock and roll, country i caigudes del sud.

Més de presentar tema per tema, prefereixo que cadascú tregui les seves pròpies conclusions i crítiques, però cal dir que per ser el LP presentació, el primer treball de la banda com a ens, està francament bé; compacte, decidit i amb molta força.

Destaco la " facilitat", el gust pel riff a mig temps i el sol frenètic, sense mesura ni norma. Com a Sabbath, Blackmore o Page, MoonKings ens tornen a aquesta ona dels '70 que tant ens agrada. De manera magistral aconsegueixen respectar el so d'abans però amb una clara orientació moderna i actual. Vandenberg a la guitarra està espectacular, com de costum. I Hoving, per a mi un desconegut fins ara, demostra una personalitat molt peculiar, quant tímbrica i registre. Tot i que el CD presenta una canya considerable, com queda palès en temes com " Line Of Fire ", " Steal Away" o el single " Lust and Lies ", també deixen espai a la balada com " Breathing " o " Sailing Ships ". Considero que és en aquesta branca on la banda encara ha de madurar. Com oient no m'acabo de creure el que em diuen. Li falta emoció, sentiment i credibilitat. En part, principal treball de Hoving, però segur que en el segon treball de la banda queda tot més polit. A destacar entre les diferents pistes, " leeches " per la rítmica i el riff principal molt setanta... m'encanta ! No podràs deixar els peus quiets, t'ho asseguro.

El nou plàstic d' Moonkings es presenta compacte, amb un estil molt concret, sense grans sorpreses, però perfectament executat. Amants del bon rock clàssic... tat la benvinguda a Vandeberg s Moonkings !

Topillo
22/05/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.