SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Mayan - Antagonise (2014)

Mayan - Antagonise
Mayan logo
Holanda

Antagonise

Symphonic Death Metal
Nuclear Blast
2014


Temes

1. Bloodline Forfeit 04:15
2. Burn Your Witches 05:39
3. Redemption - The Democracy Illusion 06:07
4. Paladins of Deceit - National Security Extremism part 1 06:16
5. Lone Wolf 05:55
6. Devil in Disguise 04:59
7. Insano 02:57
8. Human Sacrifice 06:10
9. Enemies of Freedom 07:09
10. Capital Punishment 04:41
11. Faceless Spies - National Security Extremism part 2 08:09

Formació

Veu: Laura Macrì
Veu: Henning Basse
Baix: Rob van der Loo
Teclats, orquestacions, veu: Jack Driessen
Guitarra: Frank Schiphorst
Orquestacions: Mark Jansen
Bateria: Ariën van Weesenbeek

Crítica

Antagonise és el segon de la banda holandesa Mayan, Death metal progressiu i simfònic fundada per Mark Jansen, el tecladista Jack Driessen i el guitarrista Frank Schiphorst.

El 2011 van treure el seu primer àlbum ( Quarterpast ) els membres permanents llavors eren : a la veu gutural : Mark Jansen ( guitarrista i veu gutural d'Epica, After Forever ), a la veu melòdica masculina : Henning Basse ( Sons of Seasons, Metalium, Lingua mortis Orchestra ), Al teclat : Jack Driessen ( After Forever ), A la guitarra principal : Frank Schiphorst ( Symmetry, Marcel Coenen & Friends, Christmas Metall Symphony ( 2009 ), Control Human Delete, Prostitute Disfigurement ), A la segona guitarra : Isaac Delahaye ( Epica, God Dethroned ) al baix : Rob van der Loo ( Epica, Delain, Sun Caged ) ia la bateria : Ariën van Weesenbeek ( Epica, God Dethroned, Imperia, Delain, HDK ) i van comptar amb les col • laboracions de : a les veus : Laura Macrì ( soprano Italiana ), Simone Simons ( Epica ) i Floor Jansen ( After Forever, ReVamp, Nightwish ).

Per a aquesta ocasió la formació va passar a ser : Mark Jansen, Henning Basse, Jack Driessen, Frank Schiphorst, Rob van der Loo, Ariën van Weesenbeek, Laura Macrì passar a ser membre permanent i van agafar a Merel Bechtold ( Purest of Pain ) per al lloc de segona guitarra ). Van comptar amb les col • laboracions de : a les veus de : Floor Jansen i Marcela Bovio ( Stream Of Passion ) també va col • laborar el virtuós violinista Grec : Dimitris Katsoulis.

La idea de formar aquesta banda de death metall. Sorgeix després d'interpretar en viu el bonus track : Incentive ( de l'àlbum Design your universe ( 2009 ) d'Epica ), en el qual Mark Jansen no toca la guitarra, i és la veu principal ja que Simone en aquest tema no canta ) la idea després mayan és dur a terme una música igual de simfònica, però molt més agressiva, en la qual ell sigui el cantant principal i diverses veus en un pla secundari, Encara que en aquest àlbum Henning Basse està bastant més present que en l'anterior àlbum, fent un àlbum més balancejat entre guturals i veus netes.

L'anterior treball, " Quarterpast " em va deixar enganxada a la seva música, així que estava expectant per tenir aquest segon. Tenen tota la bellesa simfònica de bandes com : Epica, Kamelot, After Forever, Delain, Sons of seasons, Stream of Passion... ) Però amb l'agressivitat de el death metall, en aquesta banda si es nota molt més que en Epica, que l' banda ( Death ) del mort Chuck Schuldiner, sigui la favorita, del líder d' Mayan i d'Epica : Mark Jansen, aquesta banda no fa servir de forma massiva els blastbits com les del mateix gènere : ( Fleshgod apocalypse o Septic Flesh ) encara que amb això no dic que aquesta banda no utilitzi aquesta tècnica en la bateria. Al contrari, la fan servir, però sense abusar-ne, combinant-la amb passatges més lents, i mitjans, sense arribar a ser tan pesats com bandes com ( Ex Deo ) són més melòdics i progressius, que els canadencs, amb guitarres amb shreds ràpids, i amalgames amb tempos irregulars, però, sense arribar a ser Épicos i de tall víking com els nostres ( Ravenblood ), Tot això els converteix en una banda, que cal sentir, per que aconsegueixen això del que jo tant parlo en els meus reviews i les meves cròniques : un so distintiu.

A diferència que amb altres bandes, no puc triar el meu tema favorit de l'àlbum, i dir-vos això de: destaco aquest tema, per això o allò, perquè després d'un mes de sentir aquest àlbum, segueixen agradant, i sorprenent- cadascun dels talls. Des de la primera a l'última. Així que us convido gratament a sentir-lo. Agressivitat, i simfonia mai millor barrejats. Aquest és un disc que val molt la pena. I que em encataria veure en directe, encara que resulti complicat per a ells, per que en poc temps sortirà el nou disc d'Epica : "The Quantum Enigma " i no crec que hi hagi gira de Mayan, prop d'on pugui veure'ls.

Noelia Lokadelmetal
06/03/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.