SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Dominanz - As I Shine (2011)

Dominanz - As I Shine
Dominanz logo
Noruega

As I Shine

Atmospheric Industrialized Metal
Industrial Silence Production
2011


Temes

01. Infinity
02. Agony and Domination
03. As I Shine
04. Eternal Sin
05. Abusos
06. The Philanthropic
07. Last Day Of Your Life
08. Man On Top
09. From Skin to Heart
10. The End Of All There Is

Formació

Voces, bajo, guitarra y sintetizadores: Roy Nordaas
Guitarra: Jørn Tunsberg
Bateria: Frode Gaustad

Crítica

Metall industrial atmosfèric amb influències Black i Doom, és una forma de descriure l'estil de Dominanz. Els noruecs acaben d'editar el seu primer disc "As I Shine" de la mà d'Industrial Silence Production. Dominanz aquesta compost per Roy Nordaas (ex Cult of Deception) al baix i veus, Jørn Tunsberg (Hades Almighty, ex Immortal, Old Funeral) en les sis cordes i Frode Gaustad (ex Thy Grief) a la bateria. Després escoltar-lo en gran nombre d'ocasions ja que l'estil mai ha estat un dels meus preferits i no volia afrontar aquesta review amb inconvenients subjectius, he de dir que la foscor i opressió que genera aquest disc és enorme, la intenció és clara i ben aconseguida , podria ser la banda sonora de qualsevol thriller psicològic o disc preferit d'algun assassí en sèrie.

Ritmes contundents, de vegades més accelerats, una bateria marcant les pautes, guitarres industrials, molt compactes i un baix molt present en tot moment aportant un punt de pesadesa a talls com el que tanca el disc i serveix de single "The End Of All There Is "és el que espera aquest disc en tot moment. Veus en ocasions distorsionades, pesades i depriments. Un metall industrial clarament influenciat pel Black i el Doom, sobretot molt Doom, molt sinistre i opressor. Han sabut fer sonar en consonància a la imatge de la banda. Els temes, són enganxosos, lletres amb tornades senzilles d'aprendre i que en poques escoltes ja estàs taral · lejant mentre el coll va martellejant al ritme contundent de Dominanz. Un detall a tenir en compte i que d'entrada podríem pensar que no donarà resultat és l'ús de veus femenines netes en els cors i per crear efectes de desolació, com succeeix en "Agony and Domination" o "Last Day Of Your Life", doncs he de reconèixer que no només el resultat és positiu sinó que ajuden a seguir afegint pressió a la sensació claustrofòbica a què ens sotmet Dominanz.

La producció i edició d'aquest disc frega la perfecció. Gran debut de Dominanz amb "As I Shine" una banda de membres experimentats que sap el que es fa i amb aquest nou projecte han volgut oprimir als seus seguidors, amb un so gairebé claustrofòbic i depriment. Recomanat per a seguidors del metall industrial, doom o fins i tot del Black.

Sergi Arise "Hell"
22/07/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.