SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Finntroll - Blodsvept (2012)

Finntroll - Blodsvept
Finntroll logo
Finlandia

Blodsvept

Folk Metal
Century Media
2012


Temes

1. Blodsvept 04:29
2. Ett Folk Förbannat 03:23
3. När Jättar Marschera 04:07
4. Mordminnen 03:24
5. Rösets Kung 03:15
6. Skövlarens Död 03:44
7. Skogsdotter 04:53
8. Häxbrygd 03:52
9. Två Ormar 03:17
10. Fanskapsfylld 02:59
11. Midvinterdraken

Formació

Veu: Vreth
Guitarra: Routa
Guitarra: Skrymer
Teclats, guitarra: Trollhorn – Keyboards, Guitar
Teclats: Virta
Baix: Tundra
Bateria: Beast Dominator

Crítica

Tres llargs anys han passat aquests Trolls de les cavernes amagats a les fosques profunditats del bosc , observant en silenci ...

Amb un monstruós i terrorífic rugit troll , la banda finlandesa dóna inici a " Blodsvept " , cançó que dóna nom al seu sisè àlbum d'estudi . Es podria dir que és una petita mostra del que ens espera : tenebrosos paisatges , agressiva però festera atmosfera i feliços monstres per tot arreu .

" Ett Folk Förbannat " és una esbojarrada i festera cançó sense sentit aparent , dirigida per un hiperactiu Trollhorn que no dóna ni un segon de descans al seu teclat .

Una mica més fosca i pesada se'ns presenta " När Jättar Marschera " , però sense perdre la base festiva de la seva predecessora , que es fa present sobretot en la tornada.

" Mordminnen " evoca grotesques escenes circenses , espectacles teatrals i balls , tot això propiciat pel contrast entre el gran protagonisme del teclat , els guturals de Vreth i els cors , que sens dubte afegeixen una mica més de extravagància al tema . " Rösets Kung " segueix exactament el mateix estil funambulesc , creant , en acabar , una atmosfera fosca per donar pas a " Skövlarens Dod ", un tema menys " atolondrador " , més cru i potent , amb més presència del doble bombo i les guitarres , que duen a terme un diàleg d'allò més clàssic .

Amb " Skogsdotter " tornen les melodies precipitades , punxants i jocoses , però que a hores d'ara del disc es tornen una mica estressants i repetitives .

" Häxbrygd " és més macabra i fúnebre , una barreja entre Horror Rock i Humppa , combinació summament curiosa i interessant que no deixa indiferent a ningú .

" Tva ormar " segueix un estil molt més troll , brut i cru . Inclou talls més melòdics i recorda alguna cosa més als seus primers àlbums, però sense perdre aquesta estrambòtica i festera barreja creada al llarg de tot l'àlbum .

" Fanskapsfylld " és un puja - i - baixa : moments accelerats i vertiginosos combinats amb moments més melòdics i assossegats que acaben en una explosió , materialitzada en un punyent crit de Vreth .

L'àlbum conclou amb la que al meu parer és la millor cançó del disc , " Midvinterdraken " . Aquesta és Midnattens Widunder 100% ; molt més Blacker , dura , pesada , intensa , sense falses i pomposes decoracions superficials ... És Finntroll en estat pur , 6 minuts de pur Troll Metall de caverna .

A manera de resum : Cada cançó està pensada com la continuació de la seva predecessora , creant així un disc compacte estilísticament , però en contínua progressió ; això impedeix que ens desenganchemos d'ell. És com un llibre , com més escoltes -en aquest cas - , més vols saber què vindrà a continuació .

Mire Ramaviva
01/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.