SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Stratovarius - Best Of (2016)

Stratovarius - Best Of
Stratovarius logo
Finlandia

Best Of

Power Metal
earMUSIC
2016


Temes

CD 1
Until The End Of Days
My Eternal Dream
Eagleheart
Speed Of Light
S.O.S
Forever Free
Wings Of Tomorrow
No Turning Back
Break The Ice
Distant Skies
Will The Sun Rise?
A Million Light Years Away
Under Flaming Skies
Darkest Hours
Winter Skies
I Walk To My Own Song
Maniac Dance

CD 2
Halcyon Days
Will My Soul Ever Rest In Peace?
Destiny
Paradise
Deep Unknown
Elysium
Black Diamond
If The Story Is Over
Unbreakable
Forever
Shine In The Dark
Hunting High And Low

Live at Wacken 2015
Intro
Black Diamond
Eagleheart
Against The Wind
Dragons
Legions Of The Twilight
Paradise
Shine In The Dark
Speed Of Light
Unbreakable
Hunting High And Low

Formació

Veus: Timo Kotipelto
Guitarra: Matias Kupiainen
Baix: Lauri Porra
Bateria: Rolf Pilve
Teclats: Jens Johansson

Crítica

Avui anem amb alguna cosa lleugera però que és una excel·lent oportunitat per posar-se al dia per a aquells que no han seguit pels motius que siguin (potser per edat) la trajectòria de la banda o potser es va perdre els seus orígens (data de 1989 el seu primer treball Fright Night, encara que la banda la seva fundar realment el 1984 amb una formació pràcticament desconeguda).

No es tracta d'una altra que una de les que va revolucionar el power metall europeu abanderant una sèrie de grups nòrdics amb un estil que es caracteritzava per velocitat, melodia, tècnica i la incursió de teclats per cotrarrestar els riffs i solos de guitarra: Parlo de Stratovarius i la seva recent Best Of.

El primer que farem serà comentar un tema, el tema que afegeixen com a novetat: "Until the End of Days". Es tracta, imagino, d'una cara B o desfet de la seva recent i gran treball Eternal, ja que segueix l'estela, de melodia, unes guitarres amb més cos de distorsió i mig temps al més pur estil Stratovarius i encara que queda clar que no era el single, la tornada segueix mantenint aquesta línia enganxosa que tant agrada als seus seguidors.

El repàs ens porta per totes les èpoques, des de "La meva Eternal Dream", gran tema increïble del seu últim recent treball fins a aquesta època tan llunyana on la banda va donar un gir, amb Estafa Kotipelto a les veus i amb temes tan mítics com "Speed ​​of Light "," SOS " o "Forever Free".

Cal no oblidar que Stratovarius no sempre va ser així i que va tenir la seva època completament progressiva amb tres àlbums en els quals Timo Tolkki també s'encarregava de les veus i de les que també tenim mostra en aquest recopilatori: "Break The Ice" és pràcticament la única mostra d'aquesta època que va començar a llançar a la banda.

Singles i èxits sobretot veloços, formen part dels dos primers discos d'aquest recopilatori que ens repassen, bàsicament l'etapa de Kotipelto a les veus, amb balades incloses com "Forever", "Will My Soul Ever Rest In Pace" o "Winter Skies ".

El tercer treball és un regal als seus seguidors amb una part important de l'actuació de la banda en el Wacken del 2015, repetint èxits com "Black Diamond", "Legions Of the Twilight" o "Paradise".

La veritat és que si has estat com un servidor, seguidor de la banda des de pràcticament els seus orígens (el que denota certa edat, merda!) Aquest treball no aportarà gran cosa al teu discografia, però si per contra no has tingut ocasió d'aprofundir en els seus èxits o fins i tot t'has quedat amb els últims treballs, aquest recopilatori es converteix en imprescindible en el teu equip d'àudio de manera continuada per tenir una pujada rere l'altre!

Víc Salda
07/06/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.