SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Benighted Soul - Start From Scratch (2011)

Benighted Soul - Start From Scratch
Benighted Soul logo
Francia

Start From Scratch

Symphonic Metal
Savage Productions
2011


Temes

1. Broken Icons 06:02
2. Edge of Insanity 08:07
3. Wrong Reflection 03:49
4. Fallin' in Sin 07:04
5. Ticking Time Bomb 06:39
6. Stranger Me 05:33
7. The Seventh Cage 04:58
8. Evergreen 05:59
9. Start From Scratch 07:13
10. My So Called Friend 06:02
11. No Warning Sign 07:54

Formació

Veus: Géraldine "Jay" Gadaut
Guitarra: Jérémie "James" Heyms
Baix i veus:Jean Gabriel "Jang" Bocciarelli
Bateria: Nicolas "Harko" Adam
Teclats: Flavien "Flav" Morel

Crítica

Start From Scratch és el primer LP de Benighted Soul, un àlbum on trobarem multitud d'estils barrejats, amb molts canvis en els seus temes, orquestracions, cors, èpica, força, melodia, tècnica ... Tot això a vegades fa que el resultat sigui un tant caòtic pel meu gust, però aquests francesos ho han aconseguit fer prou bé com perquè això no passi en aquest disc. En el gòtic o metall simfònic hi ha poc a inventar diuen alguns, potser tangan raó, però si les coses es fan bé no ha de ser un desmèrit el no innovar. En Start From Scratch trobarem influències de grups com Nightwish, afetr Forever, Epica, Dream Theater ... Metall simfònic amb influències progressives.

Les veus estan a càrrec de Géraldine que fa un molt bon paper, potser massa simfònic i suau, però aconsegueixen un bon resultat amb l'ajuda de Jean Gabriel que aporta la dosi de sureza i agressivitat col · laborant en les veus i cors. Una cosa constant en aquest disc són les orquestracions i cors per aconseguir una atmosfera èpica, guitarres tècniques i una bateria treballada i contundent.

Benighted Soul no inventa res, ni falta que fa. El so i la produció estan en un bon nivell, però la durada del disc és una mica excessiva, arribant a cansar els que no som apassionats d'aquest estil, 13 temes, en la seva majoria d'entre 5 i 7 minuts, gairebé una hora i deu minuts.

Els seguidors de Nihgtwish, Epica, Afet Forever o Leave s Eyes gaudiran amb aquest disc, però no només ells. Suposo que amb el temps cada veu sentirem parlar més de Benighted Soul.

Sergi Arise "Hell"
20/04/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.