SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Fairyland - Osyrhianta (2020)

Fairyland - Osyrhianta
Fairyland logo
Francia

Osyrhianta

Melodic Power Metal
Massacre Records
2020


Temes

1. The Age of Birth 02:57
2. Across the Snow 05:15
3. The Hidden Kingdom of Eloran 06:13
4. Eleandra 04:12
5. Heralds of the Green Lands 04:36
6. Alone We Stand 04:40
7. Hubris et Orbis 05:54
8. Mount Mirenor 07:15
9. Of Hope and Despair in Osyrhia 12:02 Show lyrics
10. The Age of Light 04:02

Formació

Veus: Francesco Cavalieri
Guitarra: Sylvain Cohen
Baix, guitarra: Willdric Lievin
Teclats: Phil Giordana
Bateria: JB Pol

Crítica

Els francesos Fairyland, després d'un silenci d'onze anys, el passat maig de 2020 van editar el seu quart treball Osyrhianta. Se sumen així a la "moda" de tornar a l'activitat que tantes bandes estan replicant.

És un debat molt interessant i de disparitat d'opinions. Si bé és cert que hi ha bandes d'avis que han de deixar l'taca taca a la banda de l'escenari abans de pujar a ell, sense aportar res de nou. Per què aquestes bandes que si bé van tenir un cert renom en l'època daurada de l'power no poden tornar? No fan cap mal a les joves, que han de prendre els relleus generacionals. No en anem, si m'ho permeteu, són bandes de sèrie B, que als fans de l'power ens van fer passar molt bons moments, malgrat qui li pesi!

Fairyland han tornat amb un parell de canvis en la formació, a les veus ens trobem amb algú ben conegut, Francesco Cavalieri de Wind Rose i a les guitarres Sylvain Cohen de Kerion. Tota una garantia d'èxit sobre el paper.

Fairyland no ha fet sinó seguir amb el seu so de sempre, un power melòdic ple de melodies ambientals plenes d'èpica. És un estil que Fairyland sempre ha dominat i això els va portar a tenir el seu orda d'adeptes.

A més si la volta ho fan de la mà d'una col·laboració de Elisa C. Martín, que posa les veus en el tall "Eleandra", un mig temps contundent

Aquest Osyrhianta ens deixa grans talls com "Across The Snow", èpic i potent com si no haguessin passat els anys per a la formació gala. Igual de brutal és el tercer tema d'aquest treball, "The Hidden Kingdom Of Eloran" cors grandiloqüents i melodies plenes d'energia. Sense deixar de nomenar "Of Hope And Despair In Osyrhia" de més de 12 minuts.

Fairyland han tornat a demostrar que quant a el domini èpica i melodia poc han d'envejar a les grans bandes. Un treball que a tots els que som i vam ser seguidors acèrrims de l'power de l'any 2000 ens va encantar.

Sergi Arise "Hell"
05/04/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.